קצת עלינו

התחלנו בחוף אכדיה בהרצליה, לימים החוף שינה את שמו "לחוף דבוש".
חוף דבוש הפך להיות מותג ומוסד שהתפרסם בעיקר בזכות המאכלים המגוונים ביניהם בלטו המאכלים הטריפוליטאים קוסקוס/ מפרום/ חריימה/טבחה בסלק ועוד.

חוף דבוש בניהולו של אבי דבוש היה בין החופים הראשונים בארץ שקיימו אירועים על החוף.
עם השנים אבי הפך להיות בעלים של אולם האירועים "מול הפארק רעננה" ובמקביל הקים מסעדת חוף ושירותי אירועים וקייטרינג בשם "ארטיק" בחוף נעורים בחבצלת השרון.

היום מופנית כל אהבת האדם והבישול ל מאמא מרקט.
מטבח ישראלי מגוון עם מאכלים בטעם אישי, כאלה שאפשר לקחת הבייתה ולהתענג.

אבי: ״בישול בישבילי זה אהבה ודרך חיים, למדתי את הבישול מאמי מרים דבוש ז״ל שהתפרסמה בתבשילים שלה ברחבי הארץ״






אודות image